Цена:
 • Датчик индуктивен PS 05N / PS 05P

  14,40 лв.

  виж

 • Планка за монтаж на датчици

  2,50 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен ф8 PNP/NPN - NO/NC

  12,60 лв.

  виж

 • Фотоклетка E3S-GS30E4 / E3S-GS3E4

  39,00 лв.

  виж

 • Фотоклетка дифузна Omron E3JK-DS30M2

  49,00 лв.

  виж

 • Магнитен датчик ф8

  14,40 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен двужилен ф8

  12,60 лв.

  виж

 • Фотоклетка E3JK-R4M1 12-24V DC

  39,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен ф12 NPN/PNP - NO/NC

  10,80 лв.

  виж

 • Фотоклетка дифузна ED60-DS1C4

  69,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен ф12 NPN NO

  24,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен ф18 NPN/PNP - NO/NC

  22,50 лв.

  виж

 • Фотоклетка дифузна EK75-DS70M4

  89,00 лв.

  виж

 • Датчик капацитивен ф18 NPN/PNP - NO/NC

  22,50 лв.

  виж

 • Датчик капацитивен ф30 PNP/NPN-NO

  36,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен ф30 PNP-NO

  36,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен ф30 NPN-NO

  36,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен SN04-N / SN04-P

  10,80 лв.

  виж

 • Индуктивен датчик OMRON TL-W5MC1 / TL-W5MB1

  29,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен TL-Q5MC1 / TL-Q5MF1

  24,00 лв.

  виж

 • Индуктивен датчик TL-W5MC1 / TL-W5MF1

  24,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен - детекция 10мм

  29,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен - детекция 15мм

  36,00 лв.

  виж

 • Индуктивен датчик - детекция 50мм

  85,00 лв.

  виж