FESTO SME-8-K-24-S6

73,40 лв.

Кат. номер: 103232

Марка: Festo

Магнитен датчик FESTO SME-8-K-24-S6 за пневматични цилиндри. Двужилен. Нормално отворен. Размер на датчика 5х6.5х25мм

Опции за покупка

Базова цена: 73,40 лв.