Еднопосочен клапан 3/4 Месинг

12,00 лв.

Еднопосочен клапан 3/4 - месинг

Опции за покупка

Базова цена: 12,00 лв.

Подобни продукти:

 • 5,40 лв.

  Еднопосочен клапан 1/4

 • 4,50 лв.

  Еднопосочен клапан Резба 1/8- накрайник за помпане на гуми

 • 4,50 лв.

  Еднопосочен клапан Резба 1/4- накрайник за помпане на гуми

 • 9,00 лв.

  Еднопосочен клапан 1/2 Месинг