виж Количката е празна

Цена:

Капацитивни датчици

Планки за монтаж на датчици

2,50 лв.
2,20 лв.

Датчик капацитивен ф18 LJC18A3-H-Z/BX

19,90 лв.
17,90 лв.

Датчик капацитивен LJC30-A3H-Z-BY

39,90 лв.
34,90 лв.

Безконтактен сензор за ниво на течности

19,00 лв.

Комплект гайки и шайби за датчик ф12

2,20 лв.
2,00 лв.

Монтажна скоба за датчик ф32

4,00 лв.
3,60 лв.