Цена:
 • Безконтактен датчик за ниво на течности

  39,60 лв.

  виж

 • Индуктивен датчик ф12 PNP-NO екраниран

  24,00 лв.

  виж

 • Индуктивен датчик ф12 PNP-NO

  28,80 лв.

  виж

 • Индуктивен датчик ф12 PNP-NO/NC екраниран

  48,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен ф12 екраниран PNP/NPN - NO

  12,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен PS17-5DN

  14,40 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен PS 05N / PS 05P

  14,40 лв.

  виж

 • Планка за монтаж на датчици

  2,50 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен ф8 PNP/NPN - NO/NC

  12,60 лв.

  виж

 • Магнитен датчик ф8

  14,40 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен двужилен ф8

  12,60 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен ф12 NPN/PNP - NO/NC

  10,80 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен ф12 NPN NO

  24,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен ф18 NPN/PNP - NO/NC

  22,50 лв.

  виж

 • Датчик капацитивен ф18 NPN/PNP - NO/NC

  22,50 лв.

  виж

 • Датчик капацитивен ф30 PNP/NPN-NO

  36,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен ф30 PNP-NO

  36,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен ф30 NPN-NO

  36,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен SN04-N / SN04-P

  10,80 лв.

  виж

 • Индуктивен датчик OMRON TL-W5MC1 / TL-W5MB1

  29,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен TL-Q5MC1 / TL-Q5MF1

  24,00 лв.

  виж

 • Индуктивен датчик TL-W5MC1 / TL-W5MF1

  24,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен - детекция 10мм

  29,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен - детекция 15мм

  36,00 лв.

  виж