• Фотоклетка дифузна 30 см NPN - NO

  45,00 лв.

  виж

 • Краен изключвател

  18,00 лв.

  виж

 • Фотоклетка, ъглова, дифузна ф18

  79,00 лв.

  виж

 • Краен изключвател

  14,40 лв.

  виж

 • Фотоклетка дифузна ф18/10 см

  36,00 лв.

  виж

 • Фотоклетка дифузна 60 см PNP/NPN - NO

  60,00 лв.

  виж

 • Краен изключвател

  25,50 лв.

  виж

 • Краен изключвател

  25,50 лв.

  виж

 • Лазерен сензор

  72,00 лв.

  виж

 • Краен изключвател

  12,00 лв.

  виж

 • Планка за монтаж на датчици

  2,50 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен ф18 NPN/PNP - NO

  36,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен ф12 NPN/PNP - NO/NC

  20,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен ф18 NPN - NO/NC

  24,00 лв.

  виж

 • Датчик индуктивен ф8 NPN - NO

  29,00 лв.

  виж

 • Краен изключвател

  12,00 лв.

  виж

 • Датчик капацитивен ф18 NPN/PNP - NO

  36,00 лв.

  виж

 • Краен изключвател

  12,00 лв.

  виж

 • Конектор за датчик с кабел

  14,40 лв.

  виж

 • Фотоклетка дифузна ф18 / 80 см / 5V DC

  29,00 лв.

  виж

 • Безконтактен датчик за ниво на течности

  39,60 лв.

  виж

 • Индуктивен датчик ф12 PNP-NO екраниран

  24,00 лв.

  виж

 • Фотоклетка дифузна ф18/30 см

  36,00 лв.

  виж

 • Индуктивен датчик ф12 PNP-NO

  28,80 лв.

  виж